Browsing Category

Analizë

Panuçi, edhe sa do presim?

"Nuk bëmë asgjë, ishte faji im, por tani e tutje do sillem ndryshe me lojtarët". Kështu tha në thelb Kristian…

Në sulm për sulmues

Rreth dy javë më parë ekspertët e merkatos parashikuan që sezoni pasardhës në Superioren shqiptare do vuajë për…

Po sporti, për kë votoi?

Dështimi i politikave fiskale, sidomos me futbollin, taksat, tatimi mbi fitimin, përkrahja e sponsorizimeve dhe…

Albanese vero!

Opinion Gjergji Stefa Sigurisht që divorci mund të ishte Europian, por jo vetëm se tanimë ka një…

Tre mbrojtës, frikë apo risk?

Sistemi 3-4-3/3-5-2 zyrtarisht ka kaluar kufijtë e Italisë, duke u bërë “modë” në Mançester, Londër dhe Barcelonë.…