La bankat e shkollës për të përfaqësuar Shqipërinë, por Çepele nuk zgjidhi vetëm një ushtrim

0

Opinion nga Altin Sulçe

Një nxënës shkolle ka lënë bankat e mësimeve dhe është bërë qendërmbrojtësi i Shqipërisë në një ndeshje mes burrash, Shqipëri – Kosovë. Dali i njomë që befas u bë burrë, habiti me forcën, personalitetin dhe grintën në lojë, në një pozicion tejet të vështirë, siç është ai i zemrës së mbrojtjes. Adoleshenti mbronte Vedat Muriqin, një ndër sulmuesit më të fortë në qarkullim.

Çfarë provimi?! Nota mëse pozitive, vetëm një ushtrim nuk u zgjidhi në rastin e penalltisë së shkaktuar… Dhe Çepele bëri mirë, duke treguar edhe një herë që mosha ndonjëherë nuk është tregues i mirëfilltë për individë të veçantë… dhe aq më tepër për kampionë të lindur. Një nxënës shkolle ka lënë bankat e mësimeve dhe është bërë qendërmbrojtësi i Shqipërisë në një ndeshje mes burrash, Shqipëri – Kosovë.

Dali i njomë që befas u bë burrë, habiti me forcën, personalitetin dhe grintën në lojë, në një pozicion tejet të vështirë, siç është ai i zemrës së mbrojtjes. Adoleshenti mbronte Vedat Muriqin, një ndër sulmuesit më të fortë në qarkullim. Çfarë provimi?! Nota mëse pozitive, vetëm një ushtrim nuk u zgjidhi në rastin e penalltisë së shkaktuar… Dhe Çepele bëri mirë, duke treguar edhe një herë që mosha ndonjëherë nuk është tregues i mirëfilltë për individë të veçantë… dhe aq më tepër për kampionë të lindur.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.