Browsing Category

Opinion

Panuçi, edhe sa do presim?

"Nuk bëmë asgjë, ishte faji im, por tani e tutje do sillem ndryshe me lojtarët". Kështu tha në thelb Kristian…

Superiore, “top dhe flop”

Ilir Daja - Thonë që me këtë Skënderbe kushdo del kampion, por askush nuk ka dalë kampion 3 herë si trajner me 3…