Browsing Category

Kupat e Europës

Çfarë rekordi nga Morata!

Çdo derbi lë diçka. Dhe përplasja mes Torinos dhe Juventusit nuk është më pak e tillë. Tek granata mbetet shija e…

Klop: Nuk i kemi frikë

Van Gal ka shtyrë ekipin e tij të përmbysë Liverpulin sonte në mbrëmje, por nuk ka vonuar s përgjigja e Jurgen…