Browsing Category

Kombëtarja

Sot, momenti ynë!

Filozofia e De Biazit, freskimi i brezit, sakrificat e grupit, peripecitë e kualifikueseve dhe bileta drejt…

Taulanti dhe Graniti…

Dy vëllezërit do të ndeshen përballë njëri-tjetrit, por me skuadra kundërshtare. Taulanti: Ai të jap më të mirën…

De Biazi: Nuk është derbi!

Italiani mbështet mendimin e Kantona: “Po, gjithkush ka shanse të fitojë. Mentaliteti ndryshe? Nuk luftohet me…