Browsing Category

Ekstra Time

Bekam, një dështim si aktor

Gai Riçi, producenti i famshëm britanik i filmit Snatch dhe ish-bashkëshorti i këngëtares Madona, ka nxjerrë në…

Në restorantin e futbollit

Gjergji Stefa “Alban, një tavolinë për katër…”. Pronari i restorantit, pasi mbyll telefonin, mundohet t’i japë…