“Të kënaqen provincialët”, Nora bën reagimin epik

0

Ardian Mema nuk u përmbajt më: “Ndeshjet vendosen nga episodet, por edhe nëpër tavolina. Kjo duhet thënë. Le të luajmë futboll, të luajnë provincat dhe të kënaqen provincialët. Ne i pranojmë të tria rezultatet. Shkojmë me të drejtë të Zotit. Këtu është provincë dhe vazhdojnë provincat”.

Shumëkush nuk e ka pritur mirë këtë deklaratë, që pjesërisht nga trajneri i Tiranës edhe mund të ndryshojë. Një ditë më parë Luftëtari triumfoi me Partizanin në kryeqytet dhe mori pikë të arta, ndërkohë që drejtori sportiv Gentian Nora ka diçka për të thënë. E ka apo jo me Memën, duhet pyetur ai. Edhe mund ta mohojë, por sigurisht frymëzimin nga deklarata e teknikut bardheblu e ka marrë.

POSTIMI I NORËS  – Fragment nga Beni ecën vetë.
Xhaxhi Thomai: Po si flet kështu more Beni, djathin ja duam fshatit dhe provincë, po dhe qumështin dhe mishin dhe rakinë, po dhe lojtarët për klubet dhe kombëtaren, po dhe UDHËHEQËSIT JA DUAM. Kur vjen puna t’i japim diçka në këmbim, për shembull minimalisht meritat, atëherë bëhemi të cekët e shpirtngushtë.
Beni: Ke të drejtë Xhaxhi Thoma, jemi BRASHNJARE!

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.