VIDEO | “La casa de Piatek”, polaku në huazim te seriali i famshëm!

0

Një ndër serialet më të ndjekur të kohëve të fundit është padyshim “La casa de papel”. Së shpejti është njoftuar që do të dalë edhe sezoni i tretë dhe reklamat e spotet e bëra për këtë sezon kanë qenë të shumtë.

Ku lidhet me sportin apo me futbollin kjo gjë? Në Poloni, kompania “Netflix” ka menduar që në spotin e prezantimit të sezonit të tretë të marrë edhe Kristof Piatek. Po, e lexuat mirë. Kristof Piatek është pjesë e spotit, teksa shfaqet me kostumin e famshëm të personazheve kryesorë të filmit dhe bën festimin e tij të zakonshëm. Për më shumë ndiqni videot e mëposhtme.


You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.