Apeli shpëton Palermon, siçilianët shmangin rënien në Serie C

Palermo ka shmangur rënien në Serie C. Klubi sicilian u dënua me zbritje një divizion më poshtë për shkak të parregullsive në deklarimet e bilanceve vjetore. Megjithatë, apelimi i vendimit ka bërë që masa e dënimit të jetë më e butë me klubin që merr një penalitet prej 20 pikësh për sezonin që sapo lamë pas.

Vitin tjetër Palermo do të vazhdojë të jetë pjesë e Serie B. Ky vendim ka gjithashtu ndikon gjithashtu te formula e “play-out” në Serie B.

Foxhia i bashkohet Padovës dhe Karpit si ekipet e rëna në Serie C, ndërsa takimi play-out  do të mbetet midis Salernitanës dhe Venecias.

Shkak për këtë vendim të apelit u bë fakti që pronarët e rinj të Palermos kanë dhënë garanci pasurore për të shlyer çdo borxh të klubit sicilian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online