Strakosha: De Biazi bëri një komb të besojë

0

Thomas Strakosha është bashkuar me korin e futbollistëve të kombëtares, që kanë përshëndetur dhe falënderuar trajnerin Xhani De Biazi, pas largimit të këtij të fundit nga drejtimi i kombëtares shqiptare.

“Faleminderit për gjithçka, mister. Bëre një komb të besonte se ëndrrat mund të bëhen realitet dhe unë personalisht të falënderoj që më dhe besim dhe mundësinë për të debutuar me kombëtaren e vendit tim”.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.