Revolucioni i stadiumeve, klubi i Serie A prezanton projektin ambicioz

0

Infrastruktura është një nga aspektet ku futbolli italian ka ngelur shumë mbrapa. Megjithatë e ardhmja duket e ndritur, pasi me kalimin e muajve klube të ndryshme po prezantojnë projekte ambicioze.

Ekipi i fundit që ka bërë publike planet e rinovimit të stadiumit është Bolonja. Stadiumi “Dall’Ara” është një ndër impiantet më të veçanta në Itali, për faktin se shumë pak ka ndryshuar që prej inaugurimit në vitin 1929.

GJENDJA  E TANISHME E STADIUMIT

Në projektin e prezantuar rishtazi është planifikuar që i gjithë stadiumi të mbulohet, ndërsa do të ruhet hyrja historike përballë tribunës kryesore, që është një nga pjesët më të veçantë dhe elegante të stadiumit.

 

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.