Çmenduri amerikane, Valencia akuzohet për simbolin historik

Skuadra spanjolle e Valencias është përfshirë në një konflikt ligjor me kompaninë e njohur amerikane “DC Comics”, pasi këta të fundit kanë paditur klubin e futbollit për shkak të logos së tyre të re.

Për të festuar 100 vjetorin e klubit, skuadra e Valencias përditësoi logon e tyre të re, ku në qendër është simboli i qytetit lakuriqi i natës. Mirëpo kjo gjë nuk është pritur mirë nga kompania e cila ka të drejtën intelektuale të produktit të filmave dhe librave “Batman”.

https://twitter.com/FootballFunnnys/status/1108345400208035841

Për këtë “DC Comics” iu dërgua zyrës së pronës intelektuale të Bashkimit Europian. Hipokrizia e kësaj historia qëndron se lakuriqi i natës ka qenë në stemën e Valencias që në vitin 1919, ndërsa “DC Comics” është krijuar në vitin “1939”.

Në një reagim të bërë për këtë ngjarje, Valencia ngacmoi kompaninë amerikane duke i shkruar mesazhin e mëposhtëm: “Kur kjo skuadër po luante me logon me lakuriq nate, në Amerikë njerëzit akoma shkonin për gjueti bizonësh”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online