(VIDEO) Fortitudo Bolonja, çfarë dashurie në tribuna!

0

Fortitudo Bolonja… Nuk është emër skuadre futbolli, por i një ekipi basketbolli dhe tifozeria që “zotëron” është padiskutim një kornizë për këtë sport. Quhen “Fossa dei Leoni”, pra “Gropa e Luanëve” dhe kryesisht në ndeshjet brenda fushës për ekipin bolonjez janë një spektakël më vete… Edhe më shumë se në futboll, ku “Dall’Ara”, për ekipin e futbollit, nuk mund të oshëtijë kështu…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here