VIDEO | Çudia e një arbitri japonez, a keni parë ndonjëherë gafë si kjo?

0

E habitshme ajo që ka ndodhur në Japoni në përballjen mes Uraua Reds dhe Shonan Bellmare. Edhe pse topi kaloi vijën fatale më shumë se një metër, nuk ishte e thënë që arbitri i ndeshjes ta akordonte gol. Festa e Shonan mund të kthehej në hidhërim, pasi në të njëjtin aksion mund të pësonin edhe golin e tretë. Fatmirësisht nuk ndodhi.

Gjithsesi “diçka nga lart” lëvizi dhe Shonan befasoi në pjesën e dytë, kur arriti të shënonte plot tre gola. Këtë herë arbitri u tregua bujar dhe lejoi që të luhej edhe një minutë mbi shtesën, kur miqtë shënuan dhe morën fitoren.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.