Anglezë-gjermanë, edhe miqësoret si luftë

0

Miqësore verore në Bërnli, një javë para fillimit të kampionatit anglez. Miqësore? As që bëhet fjalë, sepse Bërnli kishte përballë Hanovërin dhe nuk ka miqësore mes anglezëve e gjermanëve.

U luajt vetëm një pjesë loje, ndërsa më pas policia urdhëroi ndërprerjen e takimit.

Kaos total në tribuna, stola që fluturonin nga tribuna e tifozëve gjermanë dhe shumë frikë. Nuk ia vlente të vazhdohej më.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.