Anglezë-gjermanë, edhe miqësoret si luftë

Miqësore verore në Bërnli, një javë para fillimit të kampionatit anglez. Miqësore? As që bëhet fjalë, sepse Bërnli kishte përballë Hanovërin dhe nuk ka miqësore mes anglezëve e gjermanëve.

U luajt vetëm një pjesë loje, ndërsa më pas policia urdhëroi ndërprerjen e takimit.

Kaos total në tribuna, stola që fluturonin nga tribuna e tifozëve gjermanë dhe shumë frikë. Nuk ia vlente të vazhdohej më.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online