VIDEO: Vetëm 0.4 sekonda, 18-vjeçari shumë pranë rekordit të Bolt

0

Usain Bolt, njeriu më i shpejtë në botë, vendosi rekordin absolut për 100 metra në vitin 2009, kur e ndali kronometrin në vetëm 9.58 sekonda. Sprintieri xhamajkan ka provuar dhe herë të tjera të përmirësojë këtë rekord, por duket i pathyeshëm jo vetëm nga ai, por nga asnjë sprintier tjetër.

Por sot, një 18-vjeçar nga Amerika, ka qenë shumë pranë këtij rekordi. Djaloshi quhet Mathju Bolling dhe gjatë një gare me grupmoshën e tij, e ka ndalur kronometrin në 9.98 sekonda, vetëm 0.4 sekonda më shumë se Bolt. Vetë sprintieri amerikan tha se nuk e kishte menduar asnjëherë një rekord të tillë dhe tani është më i motivuar se kurrë edhe të thyejë rekordin e xhamajkanit Bolt në të ardhmen.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.