Browsing Tag

Federata

Kaos në futbollin uruguaian, FIFA shkrin federatën

Futbolli në Uruguai po kalon një moment krejt të pazakontë. Dorëheqja  a papritur e presidentit Uilmar Valdez bëri që institucioni të bie në kaos dhe tani është radha e FIFA-s për ta kthyer situatën në normalitet. Një komision i posaçëm…