La Liga “zhvendoset” në SHBA, shoqata e futbollistëve lëshon akuza

Vendimi i federatës spanjolle për të luajtur të paktën një ndeshje të La Ligas në Shtetet e Bashkuara të Amerikës për 15 sezonet e ardhshme ka shkaktuar shumë polemikë në tokën iberike. Shoqata e futbollistëve Spanjoll, nuk ka vonuar për të reaguar ndaj këtij vendimi, që sipas tyre është marrë vetëm për interesa financiare, duke anashkaluar të drejtat themelore të futbollistëve.

“Ne kundërshtojmë fuqimisht marrëveshjen e La Ligës me kompaninë amerikane “Relevent” për zhvillimin e një ndeshje në vit në Shtetet e Bashkuara. Futbollistët po përdoren në mënyrë abuzive, dhe palë të treta po përfitojnë para nga kjo gjë”, shkruhej në deklaratën e federatës spanjolle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online