Shqipëria mbërrin në Strumica, atmosferë mjaft e qetë

Kombëtarja shqiptare ka mbërritur në Strumica të Maqedonisë,ku është akomoduar në hotelin Gligorov, një nga dy hotelet e qytetit të vogël.

Ndonëse po afron ndeshja, në qytet nuk ka ndonjë atmosferë të veçantë dhe ka shumë pak lëvizje.

Me siguri gjithçka do të ndryshojë nesër, sepse priten shumë tifozë sidomos nga Shkupi, ndërsa do të jenë të pranishëm edhe 450 tifozë shqiptarë.

Masat e sigurisë për kombëtaren kuqezi janë të jashtëzakonshme, me polici të shtetit dhe polici private, ndërkohë që edhe filmimi me kamera e me telefonë është i vështirë, pasi herë pas here rojet e sigurisë kërkojnë ndalimin e filmimeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online