“San Siro” drejt prishjes? Milani arrin të bindë Interin!

Milani dhe Interi vazhdojnë punën për të patur një stadium modern dhe bashkëkohor. Palët janë në dyshim midis prishjes së “San Siros” e ndërtimit të një stadiumi nga e para dhe rikonstruktimit të tij.

Sipas raportimeve të mediave italiane, opsioni i parë po merr gjithmonë e më shumë mundësi. Diçka e tillë është kërkuar nga Milani, ndërsa po binden për ndërtimin e një stadiumi të ri edhe zikaltrit.

Dy klubet duhet të paraqesin një projekt të përbashkët deri në fundin e muajit prill dhe fjalën e fundit do ta thotë komuna e Milanos. Stadiumi i ri mendohet të ndërtohet në zonën aktuale të zënë nga parkingjet, ndërsa mitiku “San Siro”, stadiumi më i madh në Itali, me një histori 94-vjeçare, mund të përfundojë pjesë e historisë, librave dhe memorjes së tifozëve të shumtë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online