Osmani: Parashikuan rënien, të na kërkojnë falje

0

Tefik Osmani nuk merret shumë me faktin se iu hoq një titull kampion, por zbraz inatin mbi ata që parashikuan rënien e Skënderbeut një kategori më poshtë.

Mbrojtësi i Skënderbeut ka postuar në Facebook foton e Skënderbeut kampion, duke shkruar: “Kush  ka thënë që do rrëzoheshim nga kategoria, duhet të ketë kurajën të kërkojë falje. Jemi ekip KAMPIONËSH dhe dimë të falim… por ky është titulli më i bukur që kam fituar…”…

Me sa duket, evitimi i më të keqes dhe mbyllja e historisë me heqjen e titullit të vjetshëm ka larguar shumë strese në Korçë, edhe pse dëshpërimi te tifozët e klubi është i madh.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.