Kamza-Kukësit: Këto lloj golash nuk do pësohen më!

Kamza dhe Kukësi e kanë nisur betejën e tyre në rrjetet sociale. Verilindorët postuan sot një video me golat që i kanë shënuar skuadrës periferike të kryeqytetit në dy sezonet e fundit, ndërkohë që tanimë ka një reagim.

https://www.facebook.com/FKKukesiAlbania/videos/2137381526282426/

Klubi i Kamzës, përmes një postimi në faqen zyrtare në “Facebook”, i dërgon një mesazh Kukësit: “E garantojmë Kukësin së ‘këto lloj golash nuk do të pësohen më në Kamëz…”. Gjithçka lidhet me golin e shënuar prej brazilianit Elton Kale nëntorin e shkuar.

https://www.facebook.com/KamzaOfficalPage/videos/489382681552932/?__tn__=kC-R&eid=ARAhrx-24Mr5Hulq7eNrpkhufyOorYuvrd0stYDdU4fZ3YnFvfQCKMPfj9dPJ_0tYT54QTcKHGh0BDW8&hc_ref=ARRU-vEltuLKkjTBkYicPxcTL3-BI6IO69ZPp66LhmIYSG33zUw9LWAC3kxoMmePCPs&fref=nf&__xts__[0]=68.ARCWORWsoNcs4ZTEmcyNpT_lelzZG9p-ACr1XcX41dx9MlwGNIlz691SQqBogIoPct3x-LiuV16BunbID9a_aVDWdGVuNmeSL52sZytPwTC2EiWRsm8Mc0k8Z_QOTCSP7x17YUOHHijK6KCvkQYEh8NjYR2ItYgZ0saifJpgflTzyUPMhNcufGTgPl0NesIGlYW7opgraqfhgwJU6KxOpfdZwWV45__4RWe9ULOgNzn2ne-PKzdjxX0EyvsWtt4GLIOk-huJQtjtZ7hlJoRwxakLpy0hcgWq5LDp1-zUMbk9q_P9WrsZPditPC7BlKVJv_waCYP68UltSe3JntDg9fFnAgy5zHnW3YTBUQKxpJZJAJ-BQIuHm_QwT2OQ04H5D5fS

Sulmuesi anësor i merrte një top portierit Argent Halilaj dhe gjyqtari i ndeshjes Kridens Meta nuk akordonte faull. Pati kontestime të shumta asokohe, por goli u konsiderua i rregullt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online