Hemilton triumfon në Bahrein, Lekler dhe Ferrari të pafat

0

Çmimi i Bahreinit përfundoi me një fitore dramatike të Luis Hemilton. Pjesa më e madhe e garës u dominua nga piloti i Ferrarit Sharl Lekler, por një avari në sistemin turbo i erdhi në ndihmë Hemilton, i cili i mori kryesimin 10 xhiro para fundit, ndërsa 6 xhiro më vonë Lekler u parakalua dhe nga finlandezi Valteri botas .

Zhgënjim tjetër për Ferrarin dhe paraqitje e Sebastien Fetel, i cili doli nga pista pasi u parakalua nga Hemilton. Piloti gjerman u përpoq të shlyente gabimin, por nuk mundi të shkonte më shumë se vendi i pestë.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.