CAS korrigjohet: Skënderbeu ka apeluar, gjyqi në pranverë

0

Një email i ardhur nga zyra e komunikimit pranë “CAS” si përgjigje mbi kërkesën për informacion të bërë nga “News24”, në lidhje me datën e zhvillimit të seancave të apelit për çështjen e dënimit të klubit të Skënderbeut, shkaktoi me të drejtë jo pak bujë në medie dhe rrjete sociale. Shkak për këtë ishte se në përgjigjen e oficeres së sigurisë thuhej se në të dhënat Gjykatës nuk figuronte asnjë një kërkesë apelimi në lidhje me çështjen në fjalë. Por, mesa duket gjithçka ka ardhur si pasojë e një mungese komunikimi nga stafin e “CAS”.

Mbas përgënjeshtrimit nga ana e klubit të Skënderbeut për këtë çështje, “News24” ka kontaktuar sërish me zyrën e komunikimit të “CAS”, ku ka marrë një përgjigje të dytë, ku është sqaruar se përse ka ndodhur gabimi në email-in e parë.

Në email-in të dytë, oficerja e komunikimit i ka sqaruar gazetarit të “neës24” se ajo e ishte përgjigjur gabimisht duke e informuar se nuk kishte çështje të regjistruar në lidhje me ngjarjen në fjalë, ndërkohë që përgjigja e saktë duhet të kishte qenë se “nuk është vendosur akoma për datën e seancës dëgjimore”.

Email-i i publikuar nga “balkanweb”

PËRMBAJTJA E EMAIL-IT TË DYTË –

“Sa i përket kësaj çështje, si pasoje e mungesës se komunikimit te brendshëm ti u informove se nuk kishte asnjë çështje te regjistruar mbi këtë teme, ndërkohë qe përgjigja korrekte ishte se nuk është regjistruar asnjë date mbi seancën. Pasi kontrolluam te dhënat në të vërtetë është e qarte se ekziston një apelim në pritje në CAS mes KF Skënderbeu dhe UEFA në lidhje me vendimin e lëshuar nga trupa e apelimit te UEFA me 26 prill. Ju kërkoj ndjese për gabimin në mesazhin e pare dhe kuptoj konfuzionin që mund të ketë shkaktuar. Procedura e arbitrazhit të CAS është në vazhdim dhe paneli i arbitrareve është emëruar. Një datë për seancën dëgjimore do të rregullohet së shpejti. Mbasi të mbahet seance dëgjimore, paneli do të lëshojë një dokument të quajtur Vendim Arbitrar, që do të përmbajë vendimin e marrë nga ata. Në këtë moment, nuk është e mundur të thuhet se kur do të lëshohet Vendimi Arbitrar”.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.