Bindja e sozisë së Ronaldos: E di që do e takoj një ditë Kristianon!

Ai quhet Biuar Abdullah, është 25 vjeç, jeton në Soran, qytet iraken me popullsi nga Kudistani dhe punon si murator. Brenda pak ditësh është bëri shumë i famshëm për një fakt të thjeshtë: i ngjan shumë Kristiano Ronaldos.

Ngjashmëria me sulmuesin  e Juventusit është e madhe. Biuar luan futboll në kohën e tij të lirë dhe këtu lindi dashuria për portugezin.

Të gjithë më thonë që i ngjaj Kristiano Ronaldos. Nuk ka rëndësi nëse jam arab, kurd ose i huaj. Gjëja më e rëndësishme është që do e takoj një ditë Kristianon. Jam shumë i sigurt”, thekson “i famshmi” Abdullah.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online