UEFA hap thesin, “Nations League” shton të ardhurat për kombëtaren shqiptare

0

UEFA ka njoftuar sot një rritje të shpërblimeve që kombëtaret do të përfitojnë nga pjesëmarrja në kompeticionin më të ri UEFA-s, “Nations League”. Nga kjo rritje e të ardhurave sigurisht që përfiton dhe kombëtarja jonë.

Para fillimit të kompeticionit ishte rënë dakord që kombëtaret si Shqipëria që bëjnë pjesë në Ligën C, të përfitonin një pagesë solidariteti 750000 €, ndërsa me rritjen e njoftuar nga UEFA të ardhurat do të shkojnë 1125000 € .

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.