Browsing Tag

Roman Abramovich

Ideja e fundit e Abramoviç, Sarri rrezikon shumë

Zakonisht periudhat e pushimit janë fat për ekipet që nuk ndodhen në një moment të mirë. Të dëmtuarit rikthehen, koha për të punuar me qetësi dhe me skema të reja është më e madhe dhe ka mundësi për të rikuperuar gabimet. Megjithatë,…