Browsing Tag

Gentian Begeja

Begeja si Iniesta, një foto në “rrethim”

Andres Iniesta është një magjistar me topin. Edhe tani që është transferuar në Japoni po e tregon klasin e tij. Me Barcelonën dhe Spanjën ka fituar gjithçka, ndërkohë që kanë qenë të shumta rastet kur rrethohej nga disa lojtarë…