Browsing Tag

Agim Ibraimi

Agim Ibraimi në Superiore? Në Maqedoni i gjejnë ekipin

Agim Ibraimi është lojtar i lirë. Sulmuesi shqiptar nga Maqedonia e ka mbyllur bashkëpunimin me Domzhalen në Slloveni dhe ofertat nuk i mundojnë. Një lojtar me eksperiencën dhe cilësitë e tij do ishte plus për çdo ekip, sidomos në…