FOTO | E padëgjuar, klubi anglez i habit të gjithë me zgjedhjen e bërë

0

Maskoti i ri i Uigan Atletik është më i veçanti. Ndoshta nuk ka ndonjë pamje të jashtëzakonshme, por mënyra e zgjedhjes së tij është shumë e bukur. Pamja e tij është në formën e një në formë byreku. Uigan organizoi një konkurs në disa disa shkolla fillore se kushdo të vizatonte maskotin më të bukur.

Shumica e maskotëve ishin në formë ushqimesh. Nev dhe Kaiden 9-vjeçarë kishin ndërtuar një maskot në formën e një byreku. Ata u votuan nga më shumë se 50% përqind e fëmijëve. Ata do të kenë të vendosur maskotin dhe do të prezantohen në ndeshjen e parë të sezonit të ri.

“E krijuam këtë sepse të gjithë në Uigan i pëlqejnë byrekun. Na duheshin rreth 30 minuta ose një orë për ta hartuar. U desh shumë kohë për të zgjedhur ngjyrat e sakta. Mezi presim që sezoni i ri të fillojë. Është vërtet emocionuese të jesh maskoti dhe të ecësh me ekipin dhe Crusty në DW Stadium”, u shprehën djemtë.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.