Vlerësim për Zhegrovën, pjesë e më të mirëve të ballkanit

0

Edon Zhegrova nuk po kalon një moment të mirë te Genku, por s’duhet të harrojmë që lojtari i përfaqësueses së Kosovës është vetëm 19 vjecc dhe ka shumë vite para vetes.

Talenti i “dardanëve” ka marrë së fundmi një vlerësim nga sajti i njohur “footballtalentscout.net”, që e ka renditur mëngjarashin në listën e 14 talenteve më premtues  të ballkanit.

Në përzgjedhjen e bërë nga dominon Serbia dhe Krocia me tre lojtarë secili, ndërsa të gjitha shtetet e tjera të ballkanit, përjashto Shqipërinë, përfaqësoheshin me nga një lojtar.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.