VIDEO | “Shut the fuck up”, Arnautoviç nuk përmbahet ndaj tifozit

0

Uest Hem u mund sot në Londër nga vizitorët e Evertonit. Një pjesë e tifozëve që kishin përmbushur plot stadiumin u irrituan dhe filluan të vërshëllenin lojtarët, një prej të cilëve është dhe austriaku Marko Arnautoviç, i cili u vërshëllye në kor gjatë momentit të zëvendësimit.

Në një moment të fiksuar nga regjia angleze dallohet që Arnautoviç kapet me fjalë me një fans që ndodhet vetëm pak metra larg stoli të Uest Hem.

Nuk është nevoja që të jesh një ekspert i leximit të buzëve për të kuptuar se çfarë i ka thënë austriaku tifozit: “Shut the fuck up”.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.