VIDEO | Ndërhyrja horror e Tomas Myler, gjermani nuk i beson as vetes

0

Tomas Myler luajti vetëm për 75 minuta në ndeshjen ndaj Ajaksit. Jo, nuk u zëvendësua, por një ndërhyrje me takë të ngritur në minutën e 75-të rrezikoi t’i shkaktonte dëmtime të mëdha fytyrës së argjentiasit Nikolas Taljafiko.

Vetëm dy sekonda i mjaftuan për ta kuptuar gabimin, por pendesa nuk e ndryshoi mendjen e gjyqtarit francez Klement Turpin, i cili I dha të kuqin e dytë të karrierës së tij, pas atij që ka marrë nëntë vite më parë ndaj Bordosë nëntë vite më parë pas dy kartonëve të verdhë në më pak se 20 minuta.

 

Ndëshkimi me të kuqe do t’i heqë mundësinë e pjesëmarrjes në takimin e parë të fazës me eliminim direkt, por ekziston dhe një opsion ku dënimi mund të jetë më i rëndë, në rast se komisioni i etikës dhe disiplinës pranë UEFA-s vendos ta shqyrtojë ndërhyrjen në fjalë.

 

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.