Video | Bolt provon një eksperiencë të re, garon në hapësirë

0

Usain Bol është sprintieri më i madh të gjitha kohërave. Së fundmi xhamajkani provoi një eksperiencë të re duke garuar me 0 gravitet. Kjo gjë u bë e mundur falë një fluturimi në lartësi të mëdha, që bën të mundur simulimin e përkohshëm të mungesës së gravitet njësoj si në hapsirë.

Në videon e mëposhtme, Bolt kryen një garë simbolike me disa prej stafit të avionit dhe turistëve të tjerë që vendosën të provonin eksperiencën që përjetojnë austronatët në fluturimet hapësinore.   

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.