Browsing Tag

Mike Tyson

Tyson zbulon përballjen më të shumëpritur, snobon Joshua&Co.

Sporti i boksit ka ndryshuar shumë me kalimin e viteve. Për habinë e të gjithëve, divizioni i peshave të rënda e ka humbur lavdinë e dikurshme dhe tani yjet më të mëdhenj e më të paguar të boksit gjenden në divizionet e peshave të lehta ose…