Etika jep argumentimin për dënimin e Skënderbeut, por ka shumë pikëpyetje

Komisioni i Etikës dënoi Skënderbeun me heqjen e titullit për kampionatin e sezonin 2015/16, ndërsa sot…

Etika “harron” të njoftojë kujt i shkon titulli i vjetshëm

Komisioni i Etikës (çfarë emri!), si një mal shumë i madh, më në fund “polli” dhe…

Dosja Skënderbeu, skandalet e një vendimi të paralajmëruar

Skënderbeu është dënuar sot me heqjen e titullit për sezonin 2015/2016, ashtu si e paralajmëroi Sulejman…

Broçkulla e radhës, shtyhet hetimi për Skënderbeun

Komisioni i Etikës me sa duket po bëka një hetim më të thellë se UEFA për…

Dita e gjykimit, Korça pret me ankth Etikën

Del sot vendimi i shumëpritur nga Komisioni i Etikës për ekipin korçar, që nuk do t’ia…

Etika nuk di ç’të bëjë me Skënderbeun, shtyhet edhe 10 ditë vendimi

Pritej me interes të madh mbledhja e Komisionit të Etikës, që do të diskutonte dhe do…

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online