Spaleti: Askush nuk dyshon më për VAR-in, por duhet përdorur më shumë

0

Gjatë ditës së sotme ishte planifikuar një takim në Ligën italiane mes përfaqësuesve të stafeve teknike të klubeve italiane të Serisë A, presidentit të Shoqatës së Arbitrave, disenjatorit të arbitrave. I pranishëm ishte dhe Luçiano Spaleti dhe trajneri i Interit ka folur pas mbledhjes, duke treguar disa nga pikat e diskutuara.

Ky ishte një takim pozitiv dhe i rëndësishëm për bashkëpunimin në të ardhmen. Gjatë këtyre takimeve shqyrtojmë episode të ngjashme me njëri-tjetrin, por që zgjidhen në mënyra të ndryshme. Debati u përqendrua te përdorimi i VAR-it dhe kemi bërë hapa të rëndësishëm përpara. Prezenca e teknologjisë nuk është më në diskutim.”

Polemikat lindin nga mungesa e përdorimit të VAR-it dhe jo nga aplikimi. Në kompeticionet ku nuk është VAR-i, dallohet se mungon diçka, ndërsa përdorimi i a, ndërsa përdorimi i tij shuan dyshimet e shumta”, përfundon Luçiano Spaleti.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online