Propozimet e FSHF-së për qeverinë, ja lista me të gjitha kërkesat

0

FSHF përgatiti një sërë propozimesh për tryezën e sotme të përbashkët me krerët e qeverisë. Në dokumentin e paraqitur ditën e sotme qeverisë ishin përmbledhur disa nga reformat për të cilat ka nevojë futbolli shqiptar.

Propozimet ishin ndarë në katër pjesë kryesore duke filluar nga 1.Ligji i sportit, 2.Ligji për sponsorizimet, 3.Ligji për tatimin mbi të ardhurat, 4.Ligji për TVSH-në, 5. Propozime të tjera mbi ndryshime në kodin penal dhe infrastrukturën.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.