Privatizimi i Flamurtarit, Bashkia i kërkon mendim… klubit!

Bashkia e Vlorës kujtohet për Flamurtarin, teksa së fundmi i ka dorëzuar një shkresë klubit. Konkretisht, Drejtoria e Koordinimit të Projekteve dhe Investimeve të Huaja, ka komunikuar në rrugë institucionale me klubin vlonjat.

Synimi? “Propozime në ndërhyrjet e nevojshme legjislative, për thellimin e reformave në Sport”, kjo është lënda e shkresës së dorëzuar në klubin Flamurtari dhe kërkohen mendime për të bërë ndryshime ligjore. Privatizimi është zgjidhja, sikurse edhe e ka thënë edhe vetë administratori Idrizi. SportEkspres.com ju sjell edhe shkresën e dorëzuar në klubin vlonjat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online