Partizani mëson rivalët e mundshëm, rrezik lindor

0

Në pritje të shortit, UEFA ka kufizuar vazot dhe i ka ndarë në grupe me nga 5 skuadra.

Partizani nuk ishte në vazon e favoritëve, ndaj nuk priste short fantastik, por gjithsesi nuk është pa shpresa.

Videotoni i Hungarisë, Ordabasi i Kazakistanit, Botevi bullgar, Jagiellonia e Polonisë dhe Sllovani i Bratislavës janë 5 emrat nga do të dalë rivali në Euorpa League.

Për t’u veçuar është fakti se Partizani u ndesh vjet me Slovanin në Tiranë, duke barazuar 0-0, por kthimi u anulua, pasi Partizani kaloi në Champions në vend të Skënderbeut.

Grupi 4

Videoton (HUN)
Ordabasy (KAZ)
Botev Plovdiv (BUL)
Jagiellonia Bia?ystok (POL)
Slovan Bratislava (SVK)

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.