Panik në Paris, mbi 20 të plagosur (Video)

0

Interesi për të parë ndeshjen midis Francës dhe Kroacisë në sheshin publik në qendër të Parisit i ka gjetur të papërgatitur autoritetet e shtetit francez. Rreth një orë e gjysmë para fillimi të ndeshjes, në shesh u grumbulluam mbi 90000 persona, aq sa ishte dhe maksimumi i lejueshëm.

Forcat e policisë u munduar të ndalonin mbipopullimin e sheshit, por fansat të shumta arritën të rrëzonin barrierat dhe sheshi u mbingarkua, duke sjellë që të krijohej panik e si pasoj skena rrëmuja e dhe shtypje, prej të cilave sipas raportimeve të para kanë ngelur të plagosur 20 persona.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.