Ministri Lleshaj: Policia ka kosto, tifozët të identifikohen

Ministri i brendshëm, Sandër Lleshaj, foli në tryezën e përbashkët të mbledhur sot në Tiranë. Zyrtari i qeverisë foli për ashpërsim të kodit penal dhe nevojën për më shumë fonde për të rritur kapacitet për të mbarëvajtjen e kapaciteteve financiare.

“Kjo në radhë të parë është një çështje kapaciteti dhe kompetencash. Nuk kemi kapacitetin e nevojshëm, pasi duhen të aktivizojmë me qindra policë për eventet sportive. Kjo ka një kosto financiare, pasi duhet të rriten kapacitet”.

“Në stadiume ne fusim turma dhe jo individ. Duhet të fusim individ me emër dhe mbiemra. Jam dakord që teknologjia na mundëson që kursejmë kapacitet njerëzore dhe më e rëndësishmja është përgjegjësia e individëve”

“Ashpërsimi i kodit penal për të gjithë ata që përfshihen në organizimin dhe pjesëmarrjen e eventeve do ta mundësojë menaxhimin më të lehtë të këtyre situatave. Garantoj vullnetin e ministrisë së brendshme për këtë çështje”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online