Kamza-Kukësi, publikohen çmimet e biletave

Kamza pret Kukësin nesër pres orës 14:00, ndërkohë që së fundmi janë publikuar edhe çmimet e biletave për tifozët që do të ndjekim nga stadiumi këtë përballje. Klubi verilindor ka dalë me një njoftim, teksa informon si më poshtë.

Informacion për çmimet e biletave, FK Kamza- FK Kukësi: Njoftojmë të gjithë tifozët e Futboll Klub Kukësit, si dhe sportdashësit në tërësi, se çmimet në tribunat respektive tek të cilat do të kenë mundësi të ndjekin ndeshjen e nesërme janë:

Tribuna B (B1 dhe B2) kushton 500 lekë (të reja)
Sektori i miqve kushton 200 lekë (të reja)
Biletat mund të blihen pranë pikës së shitjes në stadiumin e Kamzës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online