Flitej për largim, mesfushori i Juventusit merr vendimin

0

Juventusi ka një mesfushë shumë të populluar. Sarri ka në dispozicion mbi dhjetë lojtarë në atë repart dhe largimet janë të pashmangshme. Ditët e fundit është raportuar një largim i mundshëm i Huan Kuadrados.
Kolumbiani flitet se ka arritur marrëveshje në Kinë dhe është gati të largohet në këmbim të milionëve aziatikë. Gjithesi, gjithë këtë ka menduar ta përgënjeshtrojë vetë kolumbiani.

Ai shprehet se ndihet shumë mirë në Torino bashkë me familjen e tij, duke lënë të kuptojmë se njerëzit e afërt kanë qenë vendimtar në zgjedhje. Me gjithë dëshirën e lojtarit pritet për t’u parë vendimi e klubit mbi të ardhmen e Kuadrados.

“Ndihem i lumtur te Juventusi, unë dhe familja jemi të gëzuar. Ne mendojmë të qëndrojmë. Torino është një qytet fantastik dhe na bën të ndihemi si në vendin tonë”, u shpreh ylli latin.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.