Çudirat e futbollit estonez, si të shënosh pa prekur top!

Për të qenë të ndershëm, ne nuk e kemi luksin të bëjmë humor me kampionatet e huaja, sado modestë qofshin, sepse edhe ne vetë kemi 1000 halle e shpesh bëhemi qesharakë.

Megjithatë, ajo që ka ndodhur në Estoni të martën është për Guinness, një rast studimi: SI TË SHËNOSH PA E PREKUR KURRË TOPIN!

Ka ndodhur në ndeshjen e kupës, Levadia Talin-Paide. Nis ndeshja, Paide shkelmon topin nga qendra, disa pasime dhe… Autogol! Me apo pa dashje, pak rëndësi ka. Shihni perlën!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online