Analiza | Gjahu i preferuar i çdo skuadre, Partizani perfekt në dy raste

0

Teksa shkojmë në fazën e katërt dhe të fundit të Superiores, mund të hedhim sytë pas e të shikojmë përballjet më të njëanshme në Superioren e këtij sezoni.

Në analizën e mëposhtme është listuar “gjahu” i preferuar i çdo ekipi të Kategerisë Superiore. Ndeshjet e marra në tavolinë pas përjashtimit të  Kamzës nga Skënderbeu, Flamurtari dhe Luftëtari nuk janë marrë në bazë për këtë analizë.

Partizani kryesues është i vetmi ekip që ka mundur dy ekipe në të tre përballjet e zhvilluara deri më tani. Rekord absolut ka dhe Kukësi ndaj Kamzës dhe Teuta ndaj Kastriotit.

PARTIZANI
Kastrioti – 3 ndeshje, 3 fitore  | 1 – 0, 1 – 2, 2 – 0 |
Kamza – 3 ndeshje, 3 fitore     | 0 – 1, 1 – 0, 0 – 1 |

KUKËSI
Kamza – 3 ndeshje, 3 fitore     | 1 – 0, 0 – 2, 3 – 2 |

TEUTA 
Kastrioti – 3 ndeshje, 3 fitore  | 2 – 0, 0 – 4, 1 – 0 |

LAÇI 
Tirana – 3 ndeshje, 2 fitore, 1 barazim | 0 – 1, 2 – 1, 1 – 1 |

FLAMURTARI
Tirana – 3 ndeshje, 2 fitore, 1 humbje | 1 – 0, 1 – 0 (h) , 1 – 0 |

SKËNDERBEU
Kastrioti – 3 ndeshje, 2 fitore, 1 humbje | 0 – 3, 1 – 0, 2 – 1 (h)|
Flamurtari – 3 ndeshje, 2 fitore, 1 humbje | 0 – 2, 1 – 0, 2 – 0 (h) |
Partizani – 3 ndeshje, 2 fitore, 1 humbje | 1 – 0, 2 – 0, 0 – 1 (h) |

LUFTËTARI
Teuta – 3 ndeshje, 2 fitore, 1 humbje | 3 – 1, 1 – 0 (h), 1 – 0 |

TIRANA –
Kastrioti – 3 ndeshje, 2 fitore, 1 humbje | 2 – 3, 3 – 0, 1 – 0 (h)|

KASTRIOTI
Kamza – 3 ndeshje, 2 fitore, 1 humbje | 2 – 0 (h), 3 – 0, 1 – 0 |
Luftëtari – 3 ndeshje, 2 fitore, 1 humbje | 0 – 1, 0 – 2 (h), 1 – 5 |

KAMZA –
Tirana – 3 ndeshje, 1 fitore, 1 humbje, 1 barazim | 0 – 1, 1 – 1 (h), 4 – 1 |

FLORIAN ALLA

 

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.