Vijon furtuna, përjashtohet edhe Avelino nga Seria B

0

Pas Barit e Çezenës, edhe Avelino përjashtohet nga Seria B italiane.

Lajmin e ka bërë publik Federata Italiane e Futbollit:”Avelino nuk pranohet në kampionat. Gjithashtu  Bari e Çezena nuk do të marrin pjesë në kampionatin e ardhshëm të Serisë B, ndërsa Rexhiana, Andria e Mestre nuk do të marrin pjesë në kampionatin e ardhshëm të Serisë C”.

Avelino, ku luajti Armando Vajushi në huazim në pjesën e dytë të sezonit të fundit, është përjashtuar për vonesa në pagesat e detyrimeve për regjistrimin në kampionat dhe për detyrimet e sezonit të shkuar, por drejtuesit kanë paralajmëruar apel në CONI, Komitetin Olimpik Italian.

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.