Sabia Boulahrouz e tepron, 40-vjeçarja e fiksuar pas futbollistëve pozon për “Playboy”

0

Sabia Boulahrouz është një ndër modelet më të njohura në Gjermani. Edhe pse 40 vjeç dhe nënë e dy fëmijëve zonja gjermano-turke vazhdon të ushtrojë një partneritet me edicionin e gjerman të revistës së njohur “Playboy”.

Sabia më parë ka qenë e lidhur me futbollistin holandez Khalid Boularouz, me të cilin ka dhe dy fëmijët e saj, por lidhja u ndërpre pas katër vitesh martesë, pasi Sabia filloi një romance të re me një tjetër yll të kombëtares holandeze, bëhet fjalër Rafael Van der Vart, fatkeqësisht historia midis tyre ishte jetëshkurtër dhe nuk e mbushi dot një vit.

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.