Në Pukë mendojnë për futbollin, gati kompleksi stërvitor

0

Një lajm mjaft i bukur nga Puka: Bashkia Pukë po shikon mundësinë e ndërtimit të një kompleksi stervitor pranë stadiumit “Ismail Xhemali”, që mbetet domosdoshmëri për ekipin e Tërbunit, por edhe ekipeve të tjera kundrejt pagesës.

Kryebashkiaku Gjon Gjonaj, i shoqëruar nga zëvendëskryetari z.Mustaf Kopani dhe specialistët e urbanistikës dhe sektorit të pyjeve, shikuan nga afër terrenin ku planifikohet ndërtimi i kompleksit stërvitor “Tërbuni”.

Kryetari i bashkisë ka lënë afat një muaj për hartimin e një projekti bashkëkohor që do të jetë në unison me stadiumin dhe kurorën e gjelbër përreth.

Një plan ambicioz dhe që meriton duartrokitje, sepse gjithçka duhet parë me largpamësi dhe ky është një investim për gjithë qytetin, por jo vetëm atë, duke ditur kushtet e mrekullueshme të Pukës gjatë verës. Jo rastësisht, aty ka shkuar disa herë Tirana për fazë përgatitore dhe me një kompleks modern do të shtoheshin klubet e interesuar.

Gjithashtu, të rinjtë dhe fëmijët e Pukës do të kishin një mundësi të mirë për t’u marrë me sport, qoftë edhe si edukim, pak rëndësi ka sa talente dalin.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.